Puppies

Puppy plans in summer -19

Neelis puppies

Puppies are ready to leave for their new homes no earlier than 9 weeks of age. All are microchipped,registered to the Finnish Kennel Club, dewormed and health checked by vet. If you are interested of our puppy plans, please feel free to contact us via email.

FI: Neelis-pennut kasvavat perheen keskellä ja elävät normaalia arkea muiden koiriemme kanssa. Pennut saavat hyvän alun sisäsiisteyskasvatukseen, sillä niitä aletaan käyttämään pihalla tarpeillaan heti, kun alkavat kävelemään. Pennut pääsevät ulos useita kertoja päivässä ja niitä myös totutetaan autoiluun. Luovutusiässä ne ovat n. 9 viikkoisina ja ne luovutetaan vastuuntuntoisiin koteihin tunnistusmerkittyinä (mikrosiru), Suomen Kennelliittoon rekisteröitynä, eläinlääkärin tarkastamina ja madotettuina. Mukaan tulee myös pentupaketti, jossa mm. penturuokaa, hoito-ohjeet. Pennun ostajat saavat myös halutessaan kuluvan vuoden jäsenyyden Suomen Papillon- ja Phalèneyhdistykseen. Me olemme kiinnostuneita kasvattiemme kuulumisista myös niiden muutettua omiin koteihinsa!

Jos olet kiinnostunut pentusuunnitelmistamme, niin lähetäthän itsestäsi/perheestäsi esittelyn sähköpostitse osoitteeseen kennel.neelis@gmail.com. Pentutiedustelut mieluiten sähköpostitse, ja jos et saa viikon sisällä vastausta, pyytäisin lähettämään viestin uudelleen! Kesällä on odotettavissa Paille ja sijoitusnarttu Helmille pentuja. Juoksuja vielä odotellaan.Plans Parents
Summer 2019 Neelis Bonnie Pie
dam: Fi CH, HeJW-14, Fi AJCH Neelis Bonnie Pie "Pai"
(Fi, Ee, Lt Ch Queen Bless JP Candy Box x FI CH, FI ACH Neelis Absolut Mocca)
eyes healthy, patella 0/0, PRA1: normal
Neelis Imperial March
sire: Fi CH Neelis Imperial March "Macho"
(Fi, Se, Nl Ch Minymo Mr Bojangles x Tuiscalo's Nightwish)
Owner: Evelina Kautiainen
eyes healthy, patella 0/0, PRA1: carrier
Summer 2019 Neelis Her Royal Highness Neelis Her Royal Highnes
dam: Fi CH Neelis Her Royal Highness "Helmi"
(Fi, Se Ch Minymo Mr Bojangles x Tuiscalo's Nightwish)
eyes healthy, patella 0/0, PRA1: carrier
-