Puppies

Puppy plans in 2021

Neelis puppies

Puppies are ready to leave for their new homes no earlier than 9 weeks of age. All are microchipped,registered to the Finnish Kennel Club, dewormed and health checked by vet. If you are interested of our puppy plans, please feel free to contact us via email.

FI: Neelis-pennut kasvavat perheen keskellä ja elävät normaalia arkea muiden koiriemme sekä lastemme kanssa. Pennut saavat hyvän alun sisäsiisteyskasvatukseen, sillä niitä aletaan käyttämään pihalla tarpeillaan heti, kun alkavat kävelemään. Pennut pääsevät ulos useita kertoja päivässä ja niitä myös totutetaan autoiluun. Luovutusiässä ne ovat n. 9 viikkoisina ja ne luovutetaan vastuuntuntoisiin koteihin tunnistusmerkittyinä (mikrosiru), Suomen Kennelliittoon rekisteröitynä, eläinlääkärin tarkastamina ja madotettuina. Mukaan tulee myös pentupaketti, jossa mm. penturuokaa, hoito-ohjeet. Pennun ostajat saavat myös halutessaan kuluvan vuoden jäsenyyden Suomen Papillon- ja Phalèneyhdistykseen. Me olemme kiinnostuneita kasvattiemme kuulumisista myös niiden muutettua omiin koteihinsa.

Jos olet kiinnostunut pentusuunnitelmistamme, niin lähetäthän itsestäsi/perheestäsi esittelyn sähköpostitse osoitteeseen kennel.neelis@gmail.com. Kyselyitä tulee päivittän ja pahoittelenkin, että en valitettavasti ehdi vastaamaan kaikkiin kyselyihin. Palailen asiaan, jos/kun meillä on vapaita pentuja ja luulen, että meillä voisi olla teidän perheeseen sopiva yksilö. Löydät ajantasaisimmat tiedot pennuista ja niiden syntymästä Facebookista julkisesta sivusta "Neelis papillons".Plans Parents
2021 Neelis Miss Marvel
dam: Neelis Miss Marvel "Maiko"
(Fi CH Sweet Nino Porubsky Kvet x Fi CH, Fi ACH, Fi AJCH Neelis Absolut Mocca)
eyes healthy, patella 0/0, PRA1: normal, CORD1: normal

sire: